Blanda ihop marinaden och låt kycklingen få dra i den minst 30 min. Stek kycklingen (med marinaden) i ugnen i 225° i 20-25 min tills köttet är väl genomstekt
Foto. Pia Ca 522 kcal/port med potatis utan tillbehör Ca 400 kcal/port utan potatis och tillbehör 1 msk lingonsylt ca 32 kcal 100 g inlagd gurka ca 59 kcal 4 port 500g blandfärs (15%) ½dl ströbröd 1 dl vatten 1 ägg 1 riven gul lök salt och peppar 1 msk smör&rapsolja 5 dl mellanmjölk 1 tärning köttbuljong 1½ msk maizena redning ½msk vinbärsgelé några droppar guldsoya/colorit salt och peppar 8 potatisar Gör så här
Pepperoni pizza, Viktväktarna. Eftersom att jag fick förfrågan om recept både här på bloggen och per mail, så täknte jag att jag ger er de, såhär lagom till fredagsmyset
Igår åt vi en gammal favorit, som faktiskt också är ett gammalt viktväktarrecept. Detta brukar jag göra dubbelt av eftersom det passar så bra som matlåda till jobbet också
De där två Bosarpkycklingarna som vi redan skrivit flera gånger om att vi ätit på (Kyckling cordon bleu och kycklingsoppa, samt att vi förstås gjorde en favorit, kycklingbitar i ugn på de lår- och vingbitarna, har vi nu gjort åt sista kycklingfiléerna på i en kycklingcurry-wok
Jag har börjat laga mycket av Viktväktarnas recept igen. Det handlar inte bara om att äta kalorisnål mat utan det är en matstil som får min mage att må bra