Äpplemos I förra veckan så gjorde jag lite äpplemos. Ett tips är att inte göra för stor sats på samma gång, för då är det lätt att man bränner det (av egen erfarenhet) mittbakeri
Formfranska 50 g jäst. 75 g smör. 5 dl mjölk. 1 ägg. 1 tsk salt. ca 13 dl vetemjöl. Garnering. vallmofrön. Gör så här. 1. Smula ner jästen i en bunke Fika med Pluttan
kanelbullar smula jösten i en bunke. smällt magarinet och häll i mjölken, låt stå tills det blir finger varmt 37. grader annika-109
Kålpudding Lääänge har jag varit sugen på kålpudding. Jag älskar kål. Oliver äter en del kål. Johan är skeptisk mot kål Mumsfillibaba!!!
Ugnsbakade äpplen med kanel Du behöver. 4 stora äpplen. 2 tsk flytande margarin. 2 tsk socker. 1 tsk kanel. Gör såhär. Skala och skiva äpplen (jag använde mig utav gröna äpplen) Gladast Mage Vinner