bjornsow

  • 8 Recept

Äpplemos

I förra veckan så gjorde jag lite äpplemos. Ett tips är att inte göra för stor sats på samma gång, för då är det lätt att man bränner det (av egen erfarenhet)
Formfranska

Formfranska

50 g jäst. 75 g smör. 5 dl mjölk. 1 ägg. 1 tsk salt. ca 13 dl vetemjöl. Garnering. vallmofrön. Gör så här. 1. Smula ner jästen i en bunke
kanelbullar

kanelbullar

smula jösten i en bunke. smällt magarinet och häll i mjölken, låt stå tills det blir finger varmt 37. grader
Kålpudding

Kålpudding

Lääänge har jag varit sugen på kålpudding. Jag älskar kål. Oliver äter en del kål. Johan är skeptisk mot kål
Ugnsbakade äpplen med kanel

Ugnsbakade äpplen med kanel

Du behöver. 4 stora äpplen. 2 tsk flytande margarin. 2 tsk socker. 1 tsk kanel. Gör såhär. Skala och skiva äpplen (jag använde mig utav gröna äpplen)