Servera den frasiga fisken med mos. Lägg fisken i en ugnsfast form. Toppa fisken med blandningen. Ströbröd, rostad lök och persilja till täcket att lägga ovanpå fisken
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrätt med smak av bacon, parmesan och gräslök
Blanda fiskfilé, ägg, majsstärkelse, salt och peppar i matberedaren och kör till en färs. Lägg fiskburgarna i bröden tillsammans med salladsblad, groddar, skivad lök, skivad tomat och dressing
Tina fisken. Salta och peppra på fisken. Fördela blandningen ovanpå fisken. Sätt in fisken mitt i ugnen. Skär fisken i 2-3 cm skivor och lägg i en smord ungssäker form
TilL jul är Inlagd sill en självklarhet Ingredienser. 400 g grundinlagd sill (recept nedan). Lag. 0. 5 st purjolök 3 st morötter 1 st gul lök 5 dl silad sillag Sillag Portioner
Den bästa soppan råkade uppstå när jag fick en fix idé om att jag ville ha fisksoppa och insåg att det låg en halv pumpa i kylen som var tvungen att ätas upp
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Fisk är gott och nyttigt så här i januari. En snabb och enkel fiskrätt är italiensk mandelfisk (Arla), som verkligen är en perfekt mat att slänga ihop på kvällen
1. Blomkålssås. Koka upp blomkålen med en krossad vitlöksklyfta i mjölk och grädde, mixa till en slät sås tillsammans med olivolja, smaksätt med salt och peppar