Kaffebröd

Kaffebröd

  • 20 Recept
Frasig hallonfläta med vit choklad

Frasig hallonfläta med vit choklad

1 st rulle kyld smördeg. 50 g vita chokladknappar. 100 g hallon. 2 msk florsocker. mandelspån. ägg. Ugn. 200° 1 st rulle kyld smördeg 50 g vita chokladknappar 100 g hallon 2 msk florsocker Pensling mandelspån ägg
Budapestbakelse - se & gör

Budapestbakelse - se & gör

Budapestrulle200 g äggvita 250 g strösocker 150 g hasselnötter, rostade 50 g majsstärkelse 50 g mandelspån
Kärleksmumskaka

Kärleksmumskaka

100 g smör. 0. 5 dl mjölk. 5 dl kokt kaffe. 2 st ägg. 2 dl strösocker. 2 dl vetemjöl. 75 dl kakao. 2 tsk bakpulver. 1 tsk vaniljsocker
Hasselstörar

Hasselstörar

Smördeg4 dl vetemjöl 1 dl vatten, kallt 1 äggula 1 tsk citronsaft, färskpressad 50 g smör, rumsvarmt 200 g smör, kallt (till inkavlingen) 1 ägg, till pensling
Enkel rabarberkaka

Enkel rabarberkaka

3 ägg 2,5 dl strösocker 3 dl vetemjöl 2-3 stjälkar rabarber ca 100 g smör 2 msk pärlsocker
Karlsbadersgifflar

Karlsbadersgifflar

Ingredienser 1 sats 2 satser 3 satser 4 satser 5 satser 6 satser 7 satser 8 satser 9 satser 10 satser 11 satser 12 satser 13 satser 14 satser 15 satser 16 satser 17 satser 18 satser 19 satser 20 satser 50 gram jäst 200 gram smör 3 dl grädde 3 msk strösocker 0,5 tsk salt 2 st ägg 1 l vetemjöl 1 odefinierad ägg , till pensling Fyllning 100 gram mandelmassa , riven 1,5 dl äppelmos Köp receptet
Påskiga mums mums

Påskiga mums mums

1,25 msk gelatinpulver 3,5 msk vatten, kallt 4 dl strösocker 1 dl vatten, kallt 1 tsk vaniljsocker 3 äggvitor 20 mariekex (eller andra runda kex, t ex glutenfria) 200 g vit choklad 1 msk olja (neutral i smaken) 0,5 krm gul pastafärg (ätbar) 3-4 chokladägg, krossade
Birgittas vaniljhjärtan

Birgittas vaniljhjärtan

4 dl vetemjöl 1 dl potatismjöl 0,75 dl strösocker 1 äggula 200 g smör. Fyllning1 ägg 1 msk strösocker 0,75 msk potatismjöl 2 dl mjölk 1 msk vaniljsocker
Vaniljgifflar

Vaniljgifflar

Fördeg15 g rörsocker, strö 25 g jäst 125 g mjölk 190 g vetemjöl. 1Deg30 g rörsocker, strö 45 g äggula (3 ägg) 250 g vetemjöl 65 g smör, rumstempererat 100 g mjölk