Jag brukar ha vaniljstång i Crème Brulee. Nu när jag provat med lakritspulver, så tycker jag att de blir mycket godare i smaken med den härliga brytningen som lakritsen ger
Hej hopp. Då var jag här igen. det var en stund sedan sist. men det kommer lite annat emellan. -). Vi har firat nyår och ätit massor av god mat, tänkte visa er menyn från i måndags
I torsdags när jag flög hem till Sverige (well, Kastrup) passade vi på att besöka Emporia-gallerian vid Hyllie när mamma och pappa hämtade mig från tåget
25 Dec. 07. 06. Ris a la Malta. 0kommentarer. Godmorgon Juldagen. Jag hoppas att ni alla hade en riktigt fantastikt mysig julafton igår och att ni sovit gott inatt
Tvätta limefrukterna under rinnande varmt vatten. Riv skalet på frukterna och pressa ur saften. Vispa ägg och socker några minuter i en kastrull eller i en bunke som tål värme
Idag står det tvättstuga på schemat, inget upphetsande alls men ett nödvändigt ont. Så raskt över till något mycket mer upphetsande, nämligen förrätten vi njöt av i lördags innan fläskfilén och kantarellsåsen gjorde sin entré