köttfärs

köttfärs

  • 14 Recept
Köttfärs i ugn med ris

Köttfärs i ugn med ris

Ingredienser 800 gram blandfärs 1 st gul lök(ar) , 1-2 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2 dl ris Sås 2 dl vispgrädde 2 dl chilisås 4 tsk curry 2 burk(ar) crème fraiche Köp receptet

Fins makaronlåda

Bryn köttfärs och finhackad lök. Blanda ihop dom kalla kokta makaronerna med köttfärslökblandningen. Häll över köttfärs- makaroniblandningen
Köttfärsgryta med rotfrukter

Köttfärsgryta med rotfrukter

Skala och grovhacka lök och vitlök. Skala och skär rotfrukterna i tärningar. Fräs lök och rotfrukter på svag värme i en gryta med matfett, ca 10 minuter
Köttfärsgryta med potatis

Köttfärsgryta med potatis

300 g köttfärs. 1300 g köttfärs 1 msk smör eller margarin 4 st potatis 1 st morot 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 2 dl vatten 1 msk kalvfond salt peppar 1 tsk kinesisk soja 2 msk hackad persiljaFräs färsen smulig i en gryta med smör
Klassisk köttfärslimpa

Klassisk köttfärslimpa

Jag pratar om en hederlig, klassisk köttfärslimpa. Vi älskar det och barnen älskar det - min dotter som är en riktig köttfärsfantast rankar detta som hennes topp tre bland alla maträtter och säger alltid "detta är min favoritmat förutom köttbullar mamma
Köttfärs med rotfrukter

Köttfärs med rotfrukter

200 g köttfärs. Bryn färsen i en gryta med smör- och rapsolja. Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen
Storbiff i gräddsås

Storbiff i gräddsås

Köttfärs. 06 May. 08. 13. Storbiff i gräddsås. 0kommentarer. Godmorgon lillördag. Jag ska strax bege mig av till jobbet där jag ska spendera det närmsta dygnet, men jag börjar mitt arbetspass med två olika möten efter varandra
Chili con carne

Chili con carne

Köttfärs -. Chili con carne. 2016-05-05, 21. 12. Här ska ni få ett snabbt och lättlagat middagstips - nämligen chili con carne
(LCHF) Chili con carne

(LCHF) Chili con carne

Recept, 6 port. Ingredienser. 3 st gullökar. 1-2 st färsk röd chili. 500g nötfärs. 1 ½ tsk paprika pulver. 1 ½ krm svartpeppar
Klassiska Wallenbergare

Klassiska Wallenbergare

Klassiska Wallenbergare. En riktigt klassisk paradrätt. Så enkelt och så gott
Wallenbergare

Wallenbergare

1. Blanda färs, vispgrädde, äggulor, salt och peppar i en bunke. 2. Forma till biffar, enkelpanera (vändas i skorpmjöl) dem och stek på svag värme i 4 minuter på varje sida
Wallenbergare med potatispuré

Wallenbergare med potatispuré

Ett recept från Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Ett väldigt gott recept. Biffarna blir så härligt saftiga o goda