Klassiska syltkakor med hallonsylt. En del kakor räknas ju som riktiga klassiker och den här hallonsyltkakan tycker jag aboslut räknas till en av de kakorna
Den här limpan väcker nostalgiska minnen från min uppväxt under slutet av 70-talet. Jag är uppvuxen i en stor familj under den tid då många kvinnor fortfarande var, så kallade, hemmafruar
Brytbröd med parmesanost. Du behöver25 g jäst2 dl mjölk1/2 dl olivolja2 dl parmesanost1/2 tsk saltca 6 dl vetemjöl specialPenslingÄggVallmofröGör såhärLös upp jästen i lite av mjölken i en degbunke
De här källarfranskorna behöver bara jäsa en gång, vilket gör att de kan bakas samma morgon de ska ätas ifall man är uppe tidigt och inte avlider av hunger
Att baka småkakor är nog bland det enklaste, snabbaste och mest tillfredställande man kan göra. Ner med ingredienser i Kitchen Aiden, snurra runt några snabba varv, baka ut och snart fylls hela huset av en varm, lugnande kakdoft
Rör rumsvarmt smör och socker smidigt. Blanda i korinter och ägg. Blanda mjöl och bakpulver och rör ner. Arbeta ihop till en deg och låt vila i kylen i 1 timme
Ett tips till vårens alla fester. Långpanna är ett perfekt sätt att baka många kakor snabbt. I helgen som var bakade jag en cheesecake med två fyllningar, en bärfyllning och en med smaka av citron, som jag kan rekommendera, både god och lätta att baka
Citronbotten. Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt. Smält smöret och rör i mjölken, blanda det med äggsmeten