Grytor

  • 10 Recept

Uppsalagryta med korv

Skala och skär alla rotsaker i tärningar lagom stora att äta. Lägg dom i en gryta ihop med kryddor och buljong
Korvgryta

Korvgryta

Ingredienser Portioner. 4 4 port ris eller annat gryn 1 gul lök 2 röda paprikor 300 g chorizo 1 msk olivolja 1 tsk spiskummin 2 msk tomatpuré 1 förp
Viltskavspanna med vin, nypon och kantareller

Viltskavspanna med vin, nypon och kantareller

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 300 gram pasta , valfri 1 paket renskav , 240 g 2 st vitlöksklyftor 1 tsk smör 1 st gul lök(ar) 2 st salladslök(ar) 2 st gul paprika 1 dl kantareller , färska 1 dl nyponskal , torkade 1 dl rött vin 1 msk kalvfond 2 msk matlagningsgrädde 2 st lagerblad 1 odefinierad salt 1 odefinierad peppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
Nypon & älggryta

Nypon & älggryta

Det provlagas för fullt här hemma till vår nästa Nyfiken Grön. Kul, men man blir verkligen lite dum i huvudet av att hoppa in helt i projekt