Gör så här. Skala och skär palsternackorna i bitar. Koka dem mjuka i saltat vatten. Häll av vattnet och mixa med stavmixer till en slät puré med crème fraiche och smör
Bättre sent än aldrig brukar man ju säga och det passar väl ganska bra in om detta inlägg. För nu ska jag jag lägga upp den maten vi åt i fredags kväll
Foto. Johannes Wätterbäck. Det känns som ett måste att odla gurka när man bor i Västerås. Ändå är vi inte så många gurkodlare här, i alla fall inte om man jämför med de gurkodlingar som förekom i staden på 1700-talet
Ostpanerad torskfilé. Hej och godkväll allesammans. Hoppas ni haft/har en bra helg hittills. Detta är min jobbhelg, så gårdagen och natten har jag spenderat på jobbet
Små söta snurror av rödtunga, en ljuvlig vitvinssås, lite kokta grönsaker, ett gott hemgjort potatismos och så ett smakrikt och fruktigt vitt vin i glaset