Grön ärtsoppa är en av mina favoritsoppor sedan länge (recept här), men att toppa den med creme fraîche och löjrom är något nytt och lyfter faktiskt soppan ytterligare några snäpp
Just soppor kan ju gå på nolltid att göra men blir nog allra godast om de får stå och puttra en stund så jag tjoffade ner allt i en kastrull, lät den koka ihop sig under en halvtimme medan jag fixade med annat och hann sedan få i mig den innan jag stack iväg
1. Skala och tärna potatisen, skölj och ansa purjolöken, hacka ner i skivor. 2. Fräs Purjolöken med smöret i en gryta eller i en wok, men bränn den inte
25 Apr. 09. 58. Majs- och räksoppa. 0kommentarer. Godmorgon, godmorgon lördag. Ja, jag har iofs varit uppe ganska så några timmar redan med tanke på att jag precis kommit hem från nattjobb, men jag hoppas ni andra fått sovmorgon och en lugn och skön start på denna lördagen