Bryn den rivna löken i olivoljan, ta därefter ii köttfärsen, låt de bryna tillsammans en stund. Tillsätt buljongtärningen och krydda med persilja,oregano,mynta, salt och peppar
Receptet kommer ursprungligen från matklubben. Det här brödet lever verkligen upp till sitt namn. Ett supergott och relativt lättbakat bröd med en härlig konsistens
Jag köpte med mig färsk jäst hem sist jag var och handlade. Jag brukar göra det då och då, men sedan blir den liggandes i kylen tills den inte är lika färsk längre
Detta recept kommer från hans senast bok ”Bröd, bröd, bröd”. Som ni vet så är Martin Johansson min ”Matbrödsguru”, han får mig verkligen att lyckas med att baka matbröd och det utan någon större ansträngning
(Det blir fyra portioner av detta recept och vardera blir 197 kcal). Mys söndag de lux. Idag har varit en riktigt underbar mys söndag med världens bästa gudson och hans mamma och pappa