Har inte all jordgubbspaj smak av sommar. Jo, det tycker jag. Därför kan man faktiskt baka denna paj året om med gott samvete, med frysta jordgubbar (Eller som jag, färska från Holland)
Igår firade vi här hemma med mat från Pasta e Contorni (deras pappardelle ai frutti di mare är himmelskt god), bubbel och en jordgubbspaj till efterrätt
Fick rabarber av en arbetskamrat för ett tag sen och jag använde upp de sista till gårdagens paj. Få smaker "gifter sej" så bra som rabarber och jordgubb
Idag har jag gjort min första jordgubbspaj för första gången. Den vart super god. Detta behöver du. 3 dl vetemjöl1 dl strösocker125 g margarin250 g färska jordgubbarVaniljsockerBörja med att starta ugnen på 225 grader
Jordgubbspaj det är sommar det. Minst en gång varje sommar måste jag verkligen ha jordgubbspaj. Just de här gubbarna hade vi plockat alldeles själva så då blir det ju extra gott