4 port9 lasagneplattor1 sats alfredosås -hemlagad recept nedan900 g strimlad kycklingfilé (stekt)1 msk oreganosalt och peppar½ dl riven ost Stek kycklingen, endast med salt och peppar
"Lindas bakskola" (Tidningen Hembakat) levererar varje gång. ) Enkelt och bra recept. Jag följde Lindas tips att skära kakan i rutor innan frosingen lades på, vilket gjorde det betydligt mindre kladdigt när kakan slutligen skulle läggas på serveringsfatet
jag säger bara en sak - Pulled Pork. Kan inte bli bättre. Vi hade gäster i helgen och då provade jag för första gången att göra Pulle pork och det kommer jag att göra många gånger framöver
Servings. 4. Cook Time. 40 Min. Grillad sydamerikansk kyckling med avokadosallad och koriandersås med. 20 Min. Salmalax med sjögräsnudlar, flower sprouts och ingefärsmajonnäs
Rensa bären, men låt stjälkar och skaft sitta kvar. Koka upp vatten i en gryta. Tillsätt bären och låt koka under lock tills de saftar sig, ca 15 minuter
Jag och Kevin körde tacoafton igår kväll och jag tycker det är så gott att smaska på några nachochips med guacomole medans jag lagar mat, en kall öl är inte helt fel till heller så det slinker oftast ned
Broccolipaj med fetaost. Dagens middag blev en broccolipaj med fetaost och sallad till. Supergott och ibland är det väldigt gott att äta vegetariskt, är dålig på att göra det men försöker att göra det lite då och då
Vispa äggen pösiga med 1 dl socker. Blanda ner mjöl blandat med bakpulver och vatten. Häll smeten i en smord och bröad form, ca 23 cm i diameter och gärna med löstagbar botten
Skär skivor i kasslern men inte riktigt igenom. Blanda philadelphiaost och persilja. Klicka fyllningen i skårorna och lägg i skivad tomat och skivad avokado