Kött

Kött

  • 13 Recept
Fläskfilé i krämig sås

Fläskfilé i krämig sås

Hetta upp smör i en stekpanna och bryn köttet runt om. Salta och peppra och lägg sedan över köttet i en
Kött i jättegod sås.

Kött i jättegod sås.

Lägg över allt i lämplig panna och låt bryna ihop en stund, tilsätt vatten och resten av ingridienserna, låt koka ihop, tillsätt grädden och låt puttra tills köttet är mört
Höstgryta med öl och kantareller

Höstgryta med öl och kantareller

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 st fläskfilé(er) 2 msk kalvfond 5 st enbär , krossade 1 tsk soja , kinesisk 2 dl Öl , bayerskt 1 msk vetemjöl 1 odefinierad svartpeppar , krossad 1 odefinierad flingsalt 0,5 dl lingon , rårörda 1 odefinierad smör 200 gram färska trattkantareller 1 st purjolök(ar) 2,5 dl grädde Sallad 0,5 st rödlök(ar) 1 odefinierad salt 2 st äpple(n) , syrliga 300 gram vitkål 1 odefinierad olivolja 1 odefinierad vinäger Tillbehör 400 gram tagliatelle Köp receptet Näringsvärde Kcal
Höstgryta

Höstgryta

Skär köttet i 2 x 2 cm stora bitar, krydda med lite. koka upp, sjud sedan 2-2,5 timmar så köttet blir riktigt mört
Krämig kyckling med oliver och fetaost

Krämig kyckling med oliver och fetaost

Den här rätten är lätt och snabblagad och framför allt väldigt god. Krämig kyckling med alla mina favoritsmaker såsom vitlök, soltorkade tomater, oliver, grädde och fetaost
Festfilé i form

Festfilé i form

6-7 hg tjock fläskfilé. Smör. Salt. Peppar. Persillade (innehåller vitlök och persilja). 4 portioner potatismos
Kycklinggryta

Kycklinggryta

Kycklinggryta. 10 februari 2015, 08. 06. KRÄMIG KYCLINGGRYTA MED TIMJAN Du behöver500 g kycklingfilé (2 filéer lagom till 4 portioner) Smör eller olja att steka i Färska champinjoner Minimajs 2 dl grädde2 dl vatten1 msk mjöl 1 tsk timjan 1 msk soya 2 tsk dijonsenap2 tärningar hönsbuljong Salt och peppar Persilja Gör såhär1
Fläskytterfilé med ajvar

Fläskytterfilé med ajvar

Putsa köttet och skär i skivor. Salta och peppra köttet och stek på båda sidorna tills köttet fått fin färg