Skär kycklingfiléerna i strimlor. Bryn kycklingköttet i smör i en panna. 500 g kycklingbröstfilé. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g kycklingbröstfilé 2 vitlöksklyftor 2 tsk Arla® Svenskt Smör 1 tsk salt ½ msk tomatpuré 1 tsk malen ingefära 1 tsk garam masala 1 tsk malen gurkmeja 1 krm chilipulver ½ dl vatten 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche 1 kruka färsk koriander 3 dl basmatiris ½ gurkor 1 gul paprika 2 tomater
Stek kycklingen runt om tills den fått fin färg i stekpanna med smör. Lägg på kycklingen och häll på resten av såsen och strö över parmesanost och basilika
Stek kycklingen i lite olja i en wokpanna tills den fått färg, krydda med salt och svartpeppar. Skiva/hacka grönsakerna och häll över dem till kycklingen
Kyckling och dragon tillsammans blir riktigt gott. Den enkla såsen får en smakkick av citron som steks (eller grillas) ganska hårt innan den pressas över kyckling och även den rostade potatisen om man så vill
I lördags åt vi en av mina favoriträtter som min mamma alltid lagar åt mej - Kyckling Sambal oelek. Lägg kycklingen på bacon & purjolöken, häll över såsen
Kenyansk kokoskyckling. I originalreceptet står det att det ska vara en kyckling delad i fyra delar. Jag gjorde vardagsvariant med kycklingfilé och det blev inte alls dumt
Stimla kycklingen i mindre bitar. Fräs kycklingen i smör. Hacka löken och rör ner i kycklingen. 4 stora kycklingfiléer. Till 4-5 portioner 4 stora kycklingfiléer