Fredag och mina första semesterveckor börjar lida mot sitt slut. För att sedan jobba i tre innan jag har mina två sista semesterveckor den här sommaren
Jag serverade mina plättar till köttbullar och brunsås och döm om min förvåning när min son ber om att få en plätt när han ser dom (barnen fick potatis till köttbullarna)
Tillsätt fiberhusk och låt jäsa i 10 minuter. Tillsätt det mesta av mjölmixen och arbeta ihop till en smidig deg, ca 10 minuter, det är viktigt att arbeta den länge, då får den en bra spänst. Låt degen jäsa under bakduk i 30 min. Låt bullarna jäsa övertäckta på plåt i ytterligare 30 min. Grädda i 250 grader i ca 5-8 min 48 bullar
Kantarellen är helt klart en av mina favoriter och jag kan lätt bli lite snål men det jag har hemma men det är samtidigt vädligt mysigt att gå ut i skogen på hösten och plocka