Paj

Paj

Vårrullar och vintips!

Vårrullar och vintips!

Klicka här för att komma till receptet. Så här beskrivs smaken. "Ungdomlig, fruktig och intensiv doft med inslag av blåbär, mörka körsbär, svarta vinbär
Provençalsk köttfärspaj

Provençalsk köttfärspaj

Lägg köttfärsröran i det förgräddade pajskalet. Tryck ut degen i en pajform med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Nagga pajskalet med en gaffel och förgrädda, i ca 10 minuter, mitt i ugnen
Paj med matjessill

Paj med matjessill

Lägg lök och matjessill i botten på pajformen. Klipp gärna lite gräslök över pajen och servera den ljummen eller kall
Skaldjurspaj med smak av saffran

Skaldjurspaj med smak av saffran

Gjorde en skaldjurspaj med räkor, kräftstjärtar, crabsticks och en smak av saffran. Pajskal. Tryck ut pajdegen i en hög pajform med löstagbar botten
Havresmulpaj med vinbär.

Havresmulpaj med vinbär.

Servera pajen något avsvalnad med lite grädde. Grädda pajen i mitten av ugnen tills den fått fin färg, ca 20 minuter
Svamppaj

Svamppaj

Jag har varit så sugen på svamppaj, men det tog sin lilla tid innan jag satte fart. Fördela svampblandningen i pajskalet
Västerbottenpaj med bacon

Västerbottenpaj med bacon

Gör pajdegen. Häll allt i pajskalet. Servera med en god sallad Pajdeg. Förgrädda pajskalet i 10 minuter. Sätt ugnen på 200º
Fantastisk räkpaj

Fantastisk räkpaj

Tryck ut i pajformen. Häll sedan i räkorna i pajskalet. Pajdeg. Kör i hop degen i matberedaren. Grädda 15min i 175 grader