Jag vet inte hur många gånger jag har gjort dessa chokladformar, men det är säkert 15 år sedan jag gjorde dem första gången, efter att ha hittat receptet i en av Arlas receptfoldrar som brukar finnas i mataffärn
Det ena avlöser det andra och det är dags att börja planera för nyårsfirandet. Den juliga headern har byts ut till en med nyårstema och länkarna i listen till höger innehåller nu lite smått och gott blandat för nyårsfirandet
Jag vaknade tvärt av att min Fitbit burrade så jag stängde av den med två fingerknackningar. Insåg snabbt att det ju var telefonen som ringde (den är kopplad till den) kl var 10
färsk grönkål. 1olivolja. 1ägg. 1vatten. 1salt. 1nymald svartpeppar. 1granatäppelkärnor1. Sätt ugnen på 200°. 2. Skär bort de grova stjälkarna från grönkålen
Blanda färsen med ägg, kryddor, öl, finhackad persilja och sist potatismjöl. Forma färsen till små biffar och stek dom i Milda flytande margarin, ca 3 minuter på varje sida