Blanda löken, grädden,sojan, potatisen och kryddorna innan färsen tillsätts. Smeten skall vara rätt saftig (nästan svåra att rulla) annars späd på med mer grädde, stek i smör
Jag satt och bläddrade bland lite gamla recept och hittade detta på en klassisk pannbiff. Blev så sugen att jag var tvungen att slå slag i saken och veva ihop en smet
Skrivet 2016-07-07 Klockan 13. 24. 21. Vi brukar alltid spara en lite bit av julskinkan och för ett tag sedan togs sista biten upp ur frysen för att användas i en god pastasås
Snart tillbaka till vardagen och då är det bra att ha några goda vardagsrätter i bakfickan. Jag har redan planerat veckans mat och storhandlat, vilket känns jätteskönt att ha gjort
Idag kör vi sjukstuga här – inte för ett barn utan för TRE. Filip är än så länge bara lite snuvig, men de två stora har ordentliga förkylningar toppat med feber… Puh