Det pratas ganska mycket i media nu om att vi svenskar äter väldigt mycket kött, men samtidigt så börjar en trend växa att laga mer vegetarisk mat i våra hushåll
Hej från ett väldigt snöigt Dalarna. Den senaste veckan har varit så otroligt kall här. Jag är väldigt frusen av mig och har därför lite svårt att inte känna mig stelfrusen hela tiden just nu
Det här låg på vår underbara lunchtallrik igår. Efter en kylskåpsinventering insåg vi att vi hade mycket mat som vi behövde tillreda innan den blev dålig eller gammal, vilket resulterade i denna rätt
Idag är det första meat free monday och jag har lagat aubergine- och zucchini gratäng. ) jättegod. Jag gjorde en hel form så det finns till middagen också
Vi ÄLSKAR röda linser. Det är så himla gott att göra soppa på av det och med bara några få kryddförändringar blir det ändå stor variation mellan sopporna
Flera av er har önskat mer vegetarisk mat och jag älskar verkligen det vegetarisk alternativet. Lasagne gå att variera i det oändliga och här kommer en smarrig vegetarisk sådan