Ingredienser Portioner. 4 600 g spättafilé 900 g fast potatis 2 dl smetana 1 fiskbuljongtärning 1 dl vatten salt och peppar 1 kruka dill 250 g broccoli 1 citron Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Ett recept ur Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Lätt att göra och gott. 4 portioner4 skivor hängmörad utskuren biff, á180 g6-8 gula lökar100 g smör1 msk råsocker2 dl köttbuljongSalt och nymalen peppar1/2 dl hackad persilja till garneringSkala och skiva löken
Skala och hacka löken fint och finhacka rödbetorna. Vill du undvika att skärbrädet färgas rött går det bra att lägga smörpapper mellan brädet och rödbetorna
Våra grannar Carin och Olof bjöd på middag. Bubbel med oliver, vattenmelon och ost. Sedan grillat. det var fläskfilé, olika korvar, ugnsrostade tomater och denna pastasallad
Ingredienser Portioner. 4 500 g nötfärs 1 ägg 1 dl hackade inlagda rödbetor 4 msk kapris 1 1/2 tsk salt 1 tsk svartpeppar 4 stora skivor formbröd 4 ägg smör till stekning Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken