21. jan. 2016. 18. 00. Lchf Pannkakor. Idag har jag gräddat 32 st pannkakor, varför undrar ni säkert. Jo, vi ska ha ett helt gäster, på ärtsoppa och punch på lördag, och då måste man ju ha pannkakor till efterrätt
Putsa och skär köttet i bitar, ca 3x3 centimeter. (Släng inte benen). Skala lök och morötter. Skär morötterna i 2 centimeter stora bitar och klyfta löken
Vattna ur skinkan (om det står att man ska göra det på förpackningen). Sätt ugnen på 175°C. Lägg skinkan med svålen upp på ett så stort folieark att du kan svepa in den ordentligt
Sätt ugnen på 175°C. Blanda de torra ingredienserna utom farinsocker och kanel i en skål. Vispa ihop mafett, mjölk och ägg och rör ner i blandningen i skålen
Skär kylskåpskallt matfett i små bitar. Lägg mjölet i en skål och tillsätt matfettet. Finfördela matfettet i mjölet med en gaffel eller med fingertopparna till en smulig massa