Saftiga och goda rabarberbullar. När vi kom hem från kryssningen märkte vi att vår rabarberplanta Barbro hade växt ordentligt och behövde skördas så jag tog 3 stjälkar från henne och bakade rabarberbullar
Nu ska ni få ta del av ett tips på ett tillbehör till grillat. Det här är så smidigt och gott. Jag blev bjuden på detta av min vän Kicki för några år sedan
Min vän Vivi tipsade mig om att det skulle vara så gott och enkelt att laga mat med stekpåse. Ska jag vara ärlig så hade jag aldrig ens hört talas om stekpåse
Värm ugnen till 175°. Gnid in kycklingen med salt och peppar. Lägg väl tvättad persilja, delad citron och massor av färska vitlökslyftor i magen på kycklingen
Ingredienser Portioner. 4 2 kalla hårdkokta ägg 4 medelstora kalla kokta potatisar 100 g ansjovisfiléer 2 msk finskuren gräslök 2 msk finskuren dill 1 dl crème fraiche 2 msk majonnäs 2 msk kaviar salt och svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Med stapplande steg tog jag mig upp ur sängen imorse, staplande. Kombinationen av det första böjpasset på två veckor och ett nytt träningsschema fick mina benmuskler att vakna till liv, det här med att periodisera och chocka kroppen ja
Här kommer så receptet på den ugnsstekta kalkonen från förra söndagen. Inspirerad av av Jamie Oliver brukar jag alltid göra ett kryddsmör som jag stoppar innanför skinnet
I lördags var min syster med familj bjudna hem till oss på kalkonmiddag. Helstekt kalkon har blivit lite av en tradition hemma hos oss under alla helgona helgen
1. Skär fläskfilén i mindre bitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan. 2. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivit genomskinlig