Boeuf bourguignon Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1,25 kg nötbog , el www.tasteline.com
Makaronilåda Makaronilåda. 8 dl makaroner6 dl matlagningsgrädde3 äggsaltpeppar1 pkt hot dogs. 1 pkt bacon1 gul lökriven ost Sätt på ugnen på 225°C Therése mat & bak
Grekisk moussaka God Måndag. Den här dagen flög iväg. Sportlovsvecka. Tänk vilken lycka det var när man gick på lov. Jag tänkte tipsa om en god rätt, nämligen moussaka Heidi Bakar
Ungersk Gulasch, 6-8 port - 5-års jubileum! 1,5-2 kg högrev i tärningar. 3 gula lökar hackade. 4 vitlöksklyftor. 1 dl paprikapulver. 4 msk hel kummin. 6 röda paprikor Elsas Skafferi
Klassisk lasagne 12 st lasagneplattor. 11 st gul lök. 11 st vitlöksklyfta. 11 st morot. 12 st stjälkar blekselleri. 1140 g tärnat bacon Hemmets Journal
Frasigaste frasvåfflorna ever! 8-10 st beräknat på laggstorlek. Ingredienser. 4 dl. vetemjöl. 1 krm. salt. 1 tsk Det goda i livet
Äkta palt Låt den malda eller rivna potatisen rinna av i en sil. Blanda sedan potatisen med salt, kornmjöl och vetemjöl tills degen är riktigt fast i konsistensen Hemmets Journal