4 kycklingfiléer1 gul lök2 msk tomatpuré1 msk torkad dragon1 tärning kycklingbuljong5 dl grädde, valfri sortsaltpepparBörja med att bryna filéerna runt om i en stekpanna. 4 kycklingfiléer
Lägg kycklingen i en ungsform. När 10 min av tiden i ugnen är kvar tag ut formen och fördela créme fraichen mellan kycklingbitarna , vill man ha en fastare sås kan man reda med lite mjöl. 1 kg kycklingfilé
Igår så lagade jag baconlindad kycklingfilé och till den hade vi ugnsrostade rotfrukter. Skär kycklingfiléerna på längden och krydda dem runt om med salt, peppar och grillkrydda
Skär kycklingfilèn i stavar eller kuber. Häll blandningen över kycklingen. 1 kg kyckling filé. Bryn dem med margarin eller smöret tills de fått fin färg
Bryn kycklingen runt om i olivolja så den får färg, men inte blir genomstekt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Skriv inläggstext Kycklingfilé Ädelost DragonMatlagningsgrädde OxfondPurjolök Salt&peppar Crémefrachie Stek kycklingen i bitarLägg i en gryta och lägg i brynt purjolök