Fisk med citronsås är alltid gott. Lägg den fisken i en ugnssäker form. 500 gr lax eller annan fisk. Häll över laxen Ställ in i mitten på ugnen i cirka 20 -25 minuter, känn efter så fisken är genomstekt. 500 gr lax eller annan fisk
Vem kan motstå en fisksoppa gjord med mycket kärlek och grädde så här på höstkanten. Jag hade dessutom tre matvrak till bords i söndags och samtliga åt min fisksoppa med glädje
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Idag blev det fisk till lunch, enkelt och gott. Grädda i ugnen på 225 grader i 40 minuter och ta sedan ur formen ur ugnen och låt fisken gå klart på eftervärmen
Koka upp 5 dl vatten och en fiskbuljong. Ha i 2 msk hackad persilja och ta upp fisken ur vattnet och vänd ner i såsen eller om ni hellre vill ha den brevid