Murikka

Murikka

  • 12 Recept
Mascarponekyckling på Muurikkan

Mascarponekyckling på Muurikkan

Mascarponekyckling smakar otroligt krämigt, lent och mustigt på samma gång. Perfekt att laga hemma i stekpannan eller ute i naturen om du har turen att ha en Muurikka
Recept på Muurikka

Recept på Muurikka

Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 13 port 14 port 15 port 16 port 17 port 18 port Tunnbröd 5 dl mjölk (3 %) 50 g smör 25 g Jäst (1/2 pkt) 1/2 tsk salt 1 msk Strösocker 2 1/2 dl Grahamsmjöl 7 dl Vetemjöl mjöl till utbakning Viltkebab 750 g Renskav salt och peppar kebabkrydda smör och olivolja Kebabsås 4 1/2 dl Gräddfil 3 msk Majonnäs 1 1/2 tsk Sambal oelek 4 1/2 msk Chilisås 3/4 tsk kebabkrydda 1/2 st Vitlöksklyfta (riven) Till servering Isbergsallad
Recept – Gourmetpannan

Recept – Gourmetpannan

Koka potatisen. Skala och mosa medan den är varm. Värm mjölken till 37 grader och lös upp jästen och sockret i 1dl av mjölken