Mörkchoklad pannacotta 2 personer. Ingredienser. 1,5 dl vispgrädde. 0,25 dl socker. 1 st gelatinblad. 75 g mörkchoklad 70%. 1 dl frysta jordgubbar (som har fått tina) Det goda i livet
Lakrits pannacotta Ingredienser. 1 1/2 gelatinblad. 4 dl v grädde. 1 msk lakritspulver. 2,5 msk socker. Garnering. chokladrullar, och vit choklad och hallonsås, hallon Carpe Diem
Basilika-passion pannacotta Sätt gelatinbladet i kallt vatten. Vispa grädden till relativt lös konsistens, blanda i yoghurten, sockret och vaniljfröna Matklubben.nu
Pannacotta på vit choklad med lime och jordgubbar Koka upp grädde och socker. Tillsätt choklad, saft och skal från limen samt de urkramade gelatinbladen när smeten svalnat något receptcentralen.se
Pannacotta med mörk choklad Blötlägg gelatinbladet i kallt vatten i 5 minuter. Hacka chokladen och lägg i en skål. Koka upp grädde och socker och häll över chokladen och rör tills den smält Hemmets Journal
Pannacotta med mjölk- och vit choklad Mjölkchokladpannacotta. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Hacka chokladen och lägg i en skål. Värm grädden i en kastrull och häll över chokladen www.koket.se