Efterrätt

Efterrätt

  • 6 Recept
Mörkchoklad pannacotta

Mörkchoklad pannacotta

2 personer. Ingredienser. 1,5 dl vispgrädde. 0,25 dl socker. 1 st gelatinblad. 75 g mörkchoklad 70%. 1 dl frysta jordgubbar (som har fått tina)

Lakrits pannacotta

Ingredienser. 1 1/2 gelatinblad. 4 dl v grädde. 1 msk lakritspulver. 2,5 msk socker. Garnering. chokladrullar, och vit choklad och hallonsås, hallon
Basilika-passion pannacotta

Basilika-passion pannacotta

Sätt gelatinbladet i kallt vatten. Vispa grädden till relativt lös konsistens, blanda i yoghurten, sockret och vaniljfröna
Pannacotta med mörk choklad

Pannacotta med mörk choklad

Blötlägg gelatinbladet i kallt vatten i 5 minuter. Hacka chokladen och lägg i en skål. Koka upp grädde och socker och häll över chokladen och rör tills den smält
Pannacotta med mjölk- och vit choklad

Pannacotta med mjölk- och vit choklad

Mjölkchokladpannacotta. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Hacka chokladen och lägg i en skål. Värm grädden i en kastrull och häll över chokladen