När jag var liten var fisk det värsta jag visste, förutom färdigköpta fiskpinnar. Idag tycker jag om det mesta i fiskväg men just fiskpinnar är fortfarande så himla gott ibland
Vänd laxen i bröd- och ostmixen så att fisken är räckt runt om. Måste passa på att dela med mig av receptet som jag gjort två gånger den senaste veckan
Grovhacka äggen och häll av tonfiskspadet. Blanda ägg och tonfisk med övriga ingredienser. Tonfiskröra med kvarg (2 port)2 ägg1 burk tonfisk i vatten0,5 dl kvarg 0,5%1 msk majonnäs2 tsk senap1 skvätt citronsaftsalt och peppar1 msk persilja/dill/gräslök. 1 burk tonfisk i vatten
Skala räkorna och hacka dem grovt. Lägg i en bunke och blanda med majonnäsen, dillen och pepparroten. Smaksätt eventuellt med salt och peppar och en skvätt citronsaft
Pefekt vardagsrätt med lite sting i. Till den goda laxsen serverade jag stekt vitkål/salladslök och en sås gjord på grekisk yoghurt, vitlök, lime & soya
Spenat är något jag alltid tyckt om, till och med när jag liten. Men inte riktigt all spenat gick hem. Det var skillnad på smaken och det som gjorde den stora skillnaden var faktiskt socker
Tillsätt fiskfonden. 2 tsk koncentrerad fiskfond. Låt fisken bakas mitt i ugnen cirka 15 minuter (55 grader om du använder termometer). 2 tsk koncentrerad fiskfond
Det här är ett väl använt recept ur min receptsamling. Jag hittade det i någon mattidning för flera år sedan och har sedan gjort den här rätten många gånger
Decembermat som smakar ljuvligt så här innan julmaten. ) Denna quinoasallad är gjord på min favoritquinoa, nämligen den röda och serveras med lax och en härligt gyllengul saffransaioli
Torsk i saffransås Du behöver600 g torsk (4 portioner) 1 fänkål 1 gullök 1 knippa dill 0,5 g saffran1 vitlöksklyfta1 burk cocktailtomater 2 dl cremé fraishe 1 tärning fiskbuljong 2 dl vatten Olja att steka i Gör såhärSätt ugnen på 150 grader. 1 tärning fiskbuljong