Varför ska vi bara få äta tacos på tisdagar eller fredagar. Jag älskar chiafrön och fiberhusk (och pofiber), det är ingredienser som kan förvandla nästan allt till fast form, med andra ord bröd
Ingredienser Portioner. 4 glas 1 msk färsk eller malen gurkmeja 1 tsk färsk eller malen ingefära 1 tsk malen kardemumma 1 tsk malen kanel 1 krm vaniljpulver 4 tsk kokosolja 1/2 dl vatten 8 dl osötad havredryck eventuellt honung att söta med Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Väldigt gott och blir "a heck of a lunchbox" för mig i morgon. Med rester i kylen från veckans första wok, som behövdes förbrukas, kändes en andra wok lämpligt
I det här receptet tänker jag bara ge digförslag på vad du kan blanda i salladen så gör du som du själv vill och tar det du har hemma eller det du tycker allra bäst om
Frossa i grönkål då bästa tiden för den är nu. Grönkålssallad. 2015-11-27, 11. 08. Gör en god sallad bestående av stekt grönkål, frasiga halloumi, mango, rostade nötter och granatäppelkänor
Bara fantasin sätter gränserna. Förslag på tillbehör. Recept för 4 personer. Välsmakande aubergine som toppas med valfri fyllning, både gott och nyttigt
Koka couscousen med vatten och salt, enligt anvisningar på förpackningen. Skala och hacka rödlöken. Blanda lammfärsen med rödlök, kebabkrydda, ingefära, salt och peppar i en bunke