Allas vår älskade Roy Fares - ännu ett mästerligt recept. Det där med fördeg, det är en bra grej. Receptet finns på en mängd sidor, jag hämtade mitt från hans hemsida royfares
När jag var i Stockholm i våras besökte vi Saltså Kvarns butik och fik. När vi beställde vårt fika såg jag att de hade kardemummabullar som jag blev riktigt sugen på och därför valde jag en
Idag fick jag äntligen nybakat bröd till lunchkaffet. Maken hittade receptet i tidningen "Laga Lätt" och efter lite justeringar efter hans egen huvudknopp blev resultatet dessa ljuvliga baguetter
Jättegod långpannekaka som är enkel att göra. 5ägg5dl socker200g smält margarin6dl riven morot (ca 5 morötter)5dl vetemjöl3tsk bakpulver3tsk bikarbonat3tsk vaniljsockerkanelSätt ugnen på 175 grader
Hej på er,. Nu tänkte jag att det var dags för ett klassiskt bakverk. Tänk vilken skatt vi har med alla dessa godsaker som bakats i stugorna under alla år – vilken är din favorit
Bakade lite härligt mumsiga semlor idag. Så gott, passar ju bra nu när det snart är fettisdagen imorgon, självklart skall det vara mycket mandelmassafyllning i
Idag har jag bakat fastlagsbullar, eller semlor, och använde då Roy Fares recept. Aldrig tidigare har jag lyckats få bullarna så fluffiga och fina som de blev nu