Fyllning. Tina kycklingen. Skiva salladslöken fint. Dela, kärna ur och tärna paprikan fint. Blanda färskost, chilisås, ke-babkrydda, salladslök, paprika och kyckling
Stek kasslerskivorna och lägg dem sedan i ugnssäker form. Vispa ihop kokosmjölken (men ta inte all vätskan, utan bara ett par msk), grädden, mango chutney och sambal oelek och smaka av
Lägg nachos på en ugnsfast tallrik. Lägg på köttfärs som du stekt och smaksatt med tacokrydda. Toppa med riven ost och gratinera i ugnen (225 grader) i 5-10 minuter eller tills osten smält
I afton åker vi till Finnfors för friluftscamping. Kräftor och grillat står på menyn för helgen. Sen avslutas veckan i Valliden där vi är bjudna på paltfest för att fira att Harry fyllt år
Egen hemmalagad kebab i egen tappning blev det till kvällsmat igår. Jag tycker att den kebab man kan köpa i matbutiken är gjord på fläskkarré och det hör inte till mitt favoritkött
Putsa filén och krydda med salt och peppar. Stek den gyllenbrun runt om, slå in filén i folie och låt den vila innan du lägger den i en ugnsäker form, stick in en ugnstermometer mitt i filén och stek den i 200 grader tills den har nått ca 65-68 grader
Sätt ugnen på 200°C. Skär vitkålen i småbitar och stek den i smör och sirap tills den blir mjuk. Lägg köttfärsen i en bunke och blanda den med 6 dl mjölk