Gratinerad hummer, lätt som en plätt! Halloj, här är vi, livs levande och tillbaka från ett kort juluppehåll. Vi hade tänkt hålla oss från datorerna så mycket som möjligt de senaste dagarna och det gick väl hyfsat bra ända fram tills i går kväll Mårtenssons kök
Pannacotta med mousse och hallonspegel Den italienska desserten pannacotta är så enkel att göra men ser så proffsigt ut ändå. Den kan varieras i olika smaksättningar dessutom Bakverket
Helstekt oxfilé med italiensk potatiskaka, smörfrästa kantareller och krämig savoykål Hos Tasteline finns ett recept som jag länge tänkt testa och igår blev det av. Och det var bra att det verkligen blev av för rätten var riktigt god Min matblogg
Oxfilé, potatiskaka med västerbottenost, rödvinssås och baconfräst vitkål Oxfilé, potatiskaka med västerbottenost, rödvinssås och baconfräst vitkål. 4 personer. 800 gram oxfilé i skivor Kocksnack -
Halstrade pilgrimsmusslor med mango- och avocadosalsa Pilgrimsmusslor är så jädra goda om de är rätt tillagade. Hittar man dessutom färska så kan resultatet bli fantastiskt Mörk o Mat