Tillsätt oregano och tomatpuré och stek i 2 minuter. Tillsätt vin och låt det koka i 1 minut. I med krossade tomater och koka sedan på hög värme utan lock i ca 15 minuter. Avsluta med att strö över fetaost och gratinera sedan i ugnen i 40 min
Ha i löken och låt den steka på medelvärme i ca 5 minuter. Tillsätt vitlöken och de rivna morötterna och låt allt steka i ca 5 minuter. Tillsätt den mindre mängden cajunkrydda och låt allt steka i ytterligare ca 1 minut. Låt soppan puttra på svag värme i ca 20 minuter. Låt soppan koka i ytterligare ca 15 - 20 minuter, eller tills morötterna är mjuka
Pudra kakan med kanel och strösocker innan du lägger den i mitten av ugnen för att gräddas i 25-30 minuter. Följ min blogg på Bloglovin Receptet bakas i en rektangulär form med måtten 40x30 cm, vilket ger ca 16 bitar
Tillsätt fond, crème fraiche och ädelost och koka sakta någon minut till den blir slät. Baka i ugnen i 175 grader i ca 20 minuter tills kycklingen är genomstekt
Tillsätt tomatpuré och pressad vitlök efter 2-3 minuter. Låt såsen stå och reducera på medelhög värme i 10 minuter. Kör in i ugnen i 20 minuter, eller efter anvisningarna på paketet
Skär smöret i mindre bitar och låt stå framme en stund så att smöret blir mjukt. Ställ in i kylskåp minst 20 minuter. När löken svalnat och pajskalet stått minst 20 minuter i kylskåp, fördela löken i pajskalet. Grädda pajen i nedre delen av ugnen i 200°C, ca 40 minuter tills pajen fått fin färg