Koka upp bönorna, häll av vattnet och spola dem kalla. Dela avokadon och gröp ur köttet med en tesked. Lägg upp sallad, tomater, potatis, bönor, avokado, ägg och tonfisk på ett fat
Låt stå i 20 minuter. Mikrokoka fisken på en tallrik vid 650W, 3–4 minuter, eller sjud i en kastrull med vatten. Vispa under tiden mjölk och mjöl i en kastrull, 3 minuter
Ta ut plåten och placera därefter varje ostflarn i en äggkopp så att den stelnar i skål-form. Ugn 200 grader. Grädda i ugn på 200° i 57 min, osten ska smälta ner till ett flarn och få lite färg
Dela på längden och kärna ur. Lägg i en bunke tillsammans med rädisor, rödlök och sockerärtor. 11/2 gurka. 11/2 rödlök skuren i båtar. 11 tsk honung. 1salt och pepparPutsa fläskfilén. 1Grilla fläskfilén runtom till den fått fin färg. Lägg utanför den direkta värmen och låt gå till innertemperatur 65°C. Låt vila i minst 10 minuter. 1Skala gurkan. 1Skiva upp köttet och servera tillsammans med potatissallad och krispiga citronettgrönsaker
Servera med raggmunkarna och lingonsylt. Gör en smet av ägg, mjöl och mjölk. Skala potatisen och riv den på ett rivjärn direkt ner i smeten så hinner den inte mörkna