En enkel och lättlagad pasta i tomatsås med grädde och ost. Koka pastan under tiden och sila av. Vänd sedan i pastan och den rivna osten, rör om tills osten smälter och såsen täcker pastan
Fint fynd som funkar bra i vardagspastan. Vi har förresten hitta en bra glutenfri pasta här i England. Tesco har en glutenfri variant med snäckor som minst lika god som vanlig pasta
Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fick bli detta häromdagen. Vegetariska pasta med massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta
Blanda med pastan. Koka pasta till 4 personer. Saftig och riktig god gratäng. Gratäng är så gott och ha med i matlådan men lika gott att äta hemma med en fräsch sallad
Har ni tänkt på en sak. Eller de kanske bara är jag som är knasig, men vilka smakperioder man (jag) ofta fastnar i… Alltså ibland är jag väldigt ”tomatig” och lagar mycket köttfärssås med krossade tomater, extra ketchup på och grytor med tomatpuré, buljonger med grönsaker och just TOMATIGA smaker
Sätt ugnen på 200 grader. Smält smöret i en tjockbottnad kastrull och vispa i ½. dl av mjölet. Vispa ut resten av mjölet klimpfritt i hälften av mjölken och tillsätt lite i taget under vispning
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Köttfärssås. Skala och finhacka lök och vitlök. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs löken tillsammans med färsen tills färsen är genomstekt