Skär 500 gram kyckling i lagomt stora filébitar. Blanda 2 dl vispgrädde, 2 msk balsamvinäger, i msk koncentrerad kycklingfond och 2 st pressade vitlöksklyftor. Häll såsen över kycklingen och grädda mitt i ugnen på 225 grader i ca 15 minuter
Stek kycklingfiléerna på medelvärme tills den får lite färg. Häll såsen över kycklingen i formen. Stek kycklingfiléerna på medelvärme tills den får lite färg
Kyckling. Salta och peppra kyckling léerna. Servera kycklingrulladerna med ris och sallad. Bred röran över kycklingen och sätt in i ugnen ca 15- 20 min. 706 kcal, 45 g protein, 35 g fett, 51 g kolhydrater 600 g Kyckling Minutfilé
Det var en kycklinggryta med bacon och champinjoner. Kyckling och bacon är smaker som jag alltid har tyckt om och som jag tycker passar väldigt bra ihop
Kyckling. Salta och peppra kycklingfiléerna. Servera kycklingrulladerna med ris och sallad. Bred röran över kycklingen och sätt in i ugnen ca 15-20 min. 706 kcal, 45 g protein, 35 g fett, 51 g kolhydrater 600 g Kyckling Minutfilé
Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Ta upp kycklingen ur pannan när den är genomstekt och lägg åt sidan
Denna kycklingfile grytan är inte alls svår och går snabbt att röra ihop. Jag frågade här hemma om dem ville ha pasta eller ris till kycklinggrytan och alla svarade pasta
Kontrollera att kycklingen är genomstekt och köttsaften ofärgad. 900 g kycklinglårfilé. 11 msk olivolja med citronsmakLägg kycklinglårfiléerna på ett smörpapper