Brownie är ett av mina favoritbakverk och något som jag bakar relativt ofta. Det är ju så gott, så det kan vara lite svårt att låta ibland kan jag tycka
Okej, jag vet att jag redan har delat med mig av ett riktigt bra korv- och hamburgebrödsrecept här, men idag när jag var i bakfarten så mixtrade jag ihop ett till av andra mjölsorter
Ett supergott, rejält, fiberrikt och lättbakat glutenfritt bröd. Teffmjöl är ett väldigt näringsrikt, naturligt glutenfritt sädesslag med fullkornskaraktär
Hittade ett recept som jag modifierade något först pga av ett misstag då jag tog rismjöl istället för durramjöl + hade i sånt som jag tycker om såsom frön och tranbärspulver
Digestive är definitivt mitt favoritkex. det är gott med ost på, som botten i cheesecakes och banoffeepaj, att smula över glass eller bara äta som det är
Inflammationer i våra kroppar är helt normalt och en process som finns där för att stödja kroppen i läkningsprocesser och för att bekämpa virus, bakterier och annat främmande som den kan utsättas för
50 g färsk jäst5 dl äppelmust - eller vatten1/4 dl kallpressad avocadoolja1 dl pumpafrön1 dl solrosfrön150 g torkad, blandad frukt - jag tog fikon, aprikoser och dadlar5 dl Jyttemjöl Mix - orange påse4 msk glutenfritt surdegspulver1 msk fiberhusk2 tsk saltLjumma musten till ca 35 grader, och lös jästen i en del av den. 4 msk glutenfritt surdegspulver
Jag är beredd att utfärda favoritvarning på det här brödet också. Jag ville variera mitt tidigare favoritbröd, som jag bakat åtskilliga gånger vid det här laget, och bytte ut och ändrade lite i receptet