Pimientos de padrons är små gröna paprikor som man kan steka eller grilla och servera som snacks. Första gången jag sprang på dessa är ett par år sedan i Köpenhamn på en restaurang och då serverades de med aoili
Läckra tapas. Idag är jag hemma i Jämtland och firar min kära Mamma Ingegerd som fyller 87 år. Så då blir det för ovanlighetens skull härinne lite bubbel i glasen till några goda tilltugg
Sparris med bacon, parmesan och nötter är magiskt. Och min mans favorit. När vi var unga (låter som att vi är i pensionsåldern) men innan vi fick barn kunde vi äta detta väldigt ofta, flera gånger i veckan
FRÄSCH SOMMAR SALLAD Jag har tagit beslutet att sluta med att äta allt som innehåller vete. Hur som så måste jag hitta goda alternativ nu och då är en fräsch sallad tacksamt
Älskar dessutom hemmagjord caesarsallad - bland det bästa som finns på sommaren. I min har jag romansallad, knaprigt stekt bacon, rödlök, gurka, krutonger på rostat mörkt bröd skuren i små bitar, caesardressing, balsamico, massa hyvlad färsk parmesanost samt godaste kycklingen i tunna skivor
Dagens Meat-free Monday recept är en sallad, men ingen vanlig, tråkig sallad utan en spännande thailändsk sallad med massor med olika smaker som kommer vara som en smakexplosion i din mun