viltfond på flaska alt. 2 dl egenkokt viltfond. Hasselbackspotatis. 1. Sätt ugnen på 225°C. 2. Skala potatisen. Skär den i tunna skivor, men inte helt igenom
Ingredienser 1 kg grytbitar av älg eller annat vilt salt och peppar smör till stekning 1 st gul lök 2 dl rött vin 5 dl viltbuljong 2 msk tomatpuré 4 st enbär 0
4 700 g grytbitar av vilt (vildsvin, älg, hjort eller rådjur) 1/2 dl konc viltfond olja salt och peppar Marinad 1 gul lök 2 palsternackor 2 morötter 2 vitlöksklyftor 3 dl rödvin 1/2 dl rödvinsvinäger 2 msk krossade enbär 1 tsk torkad timjan Sås 300 g skogssvamp 50 g ädelost 3 dl vispgrädde 1 msk soja 1 msk svartvinbärsgelé majsstärkelse (Maizena) Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken