Tänkte tipsa om god vardagsrätt med fisk. Blanda resten i en bunke och strö det över fisken. Man bör ju äta fisk åtminstone 2 gånger i veckan och det kan ju vara svårt att variera sig så nya tips brukar vara välkommet. Tillaga i 200 grader i ca 20 min eller tills fisken är fast och fin igenom
Servera till pasta och eventuellt kött/fisk, t. Har ni det bra där ute. Njuter ni av det fina vädret och er ledighet, eller hör ni till de som jobbar denna klämdag
Lägg över fisken. Fisk och skaldjur, LCHF, Middag Lax. En lättlagad och lyxig fiskrätt på 20 min. Perfekt för vardagar med lite tid eller varför inte till fest med en krämig pasta brevid
Ingredienser för 2 personer2 st frysta laxbitar1/2 gul lök1/2 tsk Knorr Fiskkrydda1/2 tsk citronpeppar2 tsk citronsaft1 äggCitronsås1 1/2-2 dl grädde1 dl creme fraiche1/2-1 st fiskbuljong1 tsk Knorr Fiskkrydda1/2 citron, både saft och skal1 msk hackad gräslökMaizenaGör så härSkär laxen i mindre bitar och mixa den sedan med en matberedare
Hacka lök och vitlök, fräs i stekpanna. Dela laxen i kuber och fräs lätt, salta och peppra. Tina Broccolin och dela i mindre buketter, lägg i stekpannan och stek så de blir varma