Bröd

Bröd

  • 25 Recept
Foccacia i långpanna

Foccacia i långpanna

Foccacia i långpanna med tomat och basilika är ett av mina favoritbröd från Italien och när det vankas italiensk mat i hemma så brukar det få blir lite foccacia till förrätt
Kavring

Kavring

Blanda inte degen för länge då blir brödet segt. 1Häll smeten i två smorda brödformar som rymmer 1 1/2 l
Scones med havregryn

Scones med havregryn

100 g smör, rumsvarmt 8 dl vetemjöl 1 dl havregryn 5 tsk bakpulver 1 tsk salt 4 dl mjölk (eller yoghurt) 1 msk strösocker
Fredriks tekakor

Fredriks tekakor

Receptet på de här tekakorna hittade jag inne hos Fredrik. Han lovade inte för mycket när han skrev att ”de här kommer inte att göra dig besviken”
HÖNÖKAKA PÅ PLÅT  Lindas bakskola &matskola

HÖNÖKAKA PÅ PLÅT Lindas bakskola &matskola

Grädda bröden mitt i ugnen i ca 10 min. GÖR SÅ HÄR. 1. Smula ner jästen i en bunke. Tillsätt mjölken. Sätt i degkniven och degrullen (ett par centimeter från kanten)