Jag äter en personlig paleokost av hälsoskäl. Den är bredare än vanlig paleo och anpassad efter vad som fungerar för mig. Välkommen att ta del av mina recept!
Häll mjölk, grädde, apelsinjuice och kardemummakärnor i en kastrull och värm till max 80 grader. Blanda socker, salt, majsstärkelse och xantangummi i en bunke bredvid
Börja med att koka hallon, florsocker och vatten, så att hallonsåsen hinner svalna. Har du bråttom, ställer du kastrullen i ett vattenbad med kallt vatten, så går det fortare
Björnbär. Koka upp 400 g björnbär (helst frysta, men färska går också bra). Sila av kärnorna. Häll tillbaka saften i kastrullen, koka upp och reducera ned till hälften
Ugnsbakade plommon med hasselnötsglaze. 6 September 2016 /. 22. 34 /. Recept. /. Permalink /. 0. Som utlovat kommer här receptet på den smarriga och sockerfria efterrätten gjord på årets plommon
Mixa hasselnötterna i en mixer tills de oljar av sig och blir till nötsmör. Tillsätt salt. Smält chokladen i vattenbad och lägg i kokosoljan så den också smälter
A little over a year has passed since I started writing this blog in English. For those of you who don’t know it was previously written in Swedish, and I have to say for me it’s been such an inspiring journey since the switch