1-2 äggvitor350 g florsocker1 tsk pepparmintsarom( alt 1 till 2 droppar pepparmintsolja200 g mörkt chokladVispa äggvitan skummig och tillsätt lite florsocker och pepparminten
125 g smör, rumsvarmt1 1/2 dl strösockerrivet skal av 1 citron1/2 dl kokosmjöl1 ägg3 dl potatismjöl ca 50 g blockchoklad Vispa smör och socker, rör i övriga ingredienser
Rulla till små bollar och rulla dem sen i kanel och sockerblandningen. Jag älskar småkakor. De är lätta att baka, goda att äta och härliga på alla sätt och vis
Påskgodis kanske. Gjorde en Rocky road på marabou choklad-ljus. Och dumle gingerbread. Det var urgott. Kondenserade kolan gör att chokladen inte helt stelnar
Mmm säger jag bara. detta brödet var helt ljuvligt. Hade svårt att sluta äta faktiskt. Detta receptet rekommenderar jag er verkligen att prova =) Receptet kommer ifrån Matklubben