Recept på Lingonbröd finns sedan tidigare publicerat på bloggen. Den gången bakade jag ut brödet i en muffinsplåt men igår var jag sugen på ett riktigt bröd
Där jag bor är det sportlov denna veckan och barnen är lediga. Melvin har spelat fotbollscup i dag och han var nöjd med sin dag och så klart sin fina medalj
Dessa härligt mjuka och saftiga limpor med bland annat lingonsylt i brukar jag baka ganska ofta. Eftersom jag har en hel del röda vinbärssyltburkar i matkällaren så brukar jag byta ut lingonsylten i receptet mot samma mängd hemkokt röda vinbärssylt istället (vilket ger funkar precis lika bra)
Detta receptet fick jag från en bloggläsare. Ett jättegott mörkt bröd med mumsigt innehåll. Här slipper man långa jästider pgr av att man tillsätter bikarbonat
Den här snabbakade limpan är full av godsaker som russin, aprikoser och solrosfrön. Precis som med de flesta söta filmjölksbröd föredrar jag att äta det här brödet utan vare sig smör eller annat pålägg