Bryn kycklingen i smör i en stor gryta på medelvärme. Så här gör du 25 minuter Skär kycklingfiléerna i bitar. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 2141 600 g kyckling
En jättegod och superenkel kycklinggryta med kantareller. LCHF kantarell och kycklinggryta. Ta ur svampen och lägg i kycklingen, och fräs så den får fin färg
Lägg över i grytan, späd med kycklingfond och grädde. cirka 1 kg kycklinglår. 12 msk kycklingfond. 1färsk persilja och rosmarinSå här gör du 75 minuter Torka av kycklinglåren med hushållspapper
Dela kycklingen i bitar, salt och peppra och bryn i olja och smör. Ugnsrostad potatis och en sallad serverade jag till denna underbart ljuvlig kycklinggryta
Strimla kyckling filéerna, stek i stekpanna och lägg åt sidan. pressa i vitlöken, lägg i kycklingen, slå över kokosmjöken, crème fraichen och smula över kycklingbuljong