I går firade jag och maken 18 år tillsammans med att äta italiensk lasagne och och dricka champage. Receptet på lasagnen har jag haft i många år och tror att det kommer från Allt om Mat
Krämig lasagne med rökt skinka. Du behöver. lasagneplattor, en förpackningPaprikasås200-300g rökt skinka (bit)smör/olja till steckningsalt och peppar2 paprikor, t ex gul och röd 1 burk krossade/passerade tomater1 kruka basilika2 vitlöksklyftorBéchamelsås1/2 gul lök50 g smör1 dl vetemjöl1 l mjölk1 påse riven mozzarellaca 2 dl riven ostsalt, pepparSå här gör Du
God kväll alla bloggläsare. Kommer med ett tips till imorgon på en krämig Köttfärsgratäng. Den är enkel att göra och tar inte lång tid att förbereda och tillaga
Koka makaronerna nästan färdiga. Strimla baconet och stek nästan klart i en stekpanna. Skala och hacka löken och skiva svampen och låt det fräsa med baconet ett par minuter
Skär potatisen i skivor. Finstrimla laxen. Fräs löken i smör tills den blir mjuk utan att ta färg. Varva potatis, lax och lök i en smord ugnssäker form