Ikväll har jag för första gången gjort glutenfria våfflor. Den store sonen blev väldigt nöjd över att kunna njuta av våfflor även i fortsättningen, trots att han fått gluten
Vad passar väl bättre på en söndag än en söndagsstek. Det är ju klassisk mat som aldrig går ur tiden. Och eftersom jag känner min son och hans passion för just stek så bjöd jag hem honom också
Gör så här. Krydda kycklingen med häften av curryn, salt & peppar. Bryn filéerna i smör i en stekpanna. Slå på Bong Touch of Taste grönsaksfond, resten av curryn, vispgrädde och mango chutney i pannan och låt puttra, ca 5-8 min
Smörgåstårtan görs i fyra lager. Lager nr 1. Hacka löken, tomaterna och paprikan och bryn detta. Häll över grädden och låt röran koka en stund, grädden ska kokas in i röran
Det är flera år sedan jag gjorde varm smörgåstårta. Det blir lite lyxigare än en vanlig varmsmörgås. Du kan förbereda den flera timmar innan om du vill, och sen är det bara att sätta in den i ugnen när det är dax att äta
Frozen cheesecake med jordgubbar. Den här cheesecaken bjöd vi på som efterrätt när vi hade vår koreanska grillkväll här hemma och den var en god och kall avslutning på middagen
Jag vet aldrig vad jag ska göra med kycklingfärs och tycker det är ganska smaklöst. Förra veckan bloggade Mårtenssons om Kycklingbullar i tomatsås och av en händelse så sålde de kycklingfärs med kort datum till riktigt bra pris dagen efter när jag var och handlade
Gör så här. Blanda 1 dl kokosmjölk, currypasta, ägg, 1 msk kycklingfond samt ströbröd. Låt det svälla några minuter och blanda sedan med lök, vitlök och kycklingfärs
Broccolilåda med kycklingfärs. Idag behövde vi snabb och enkel middag. Man kommer väldigt långt med kycklingfärs och broccoli, här i en megasnabb gratäng