Tillbehör

Tillbehör

Sautéed Mushroom Salad

Sautéed Mushroom Salad

2-3 tablespoons Tuscanini Olive Oil. 11-pound white button or cremini mushrooms, sliced. 12-3 shallots, thinly sliced
Karamelliserad rödlök

Karamelliserad rödlök

Skala och skär löken i klyftor. Lägg i en stor plastpåse och dela klyftorna med fingrarna. Blanda socker och vinäger i en skål
Friterad salvia

Friterad salvia

Inte alls så krångligt som man kan tro och framför allt inte så kladdigt som det kan bli när man friterar
Salvia och vitlöksbakade tomater

Salvia och vitlöksbakade tomater

Ugn 100 grader. Halvera plommontomaterna på längden och lägg på plåt med snittytan uppåt. Lägg ett salviablad och tunt skuren vitlöksskiva på varje tomat
Rostad blomkål med vitlök

Rostad blomkål med vitlök

1 huvud blomkål, ca 800 gram. 2 klyftor vitlök. 2 krm gurkmeja. 3 krm chiliflakes. 2 msk olivolja eller matolja
Grillad fänkål med chili & citron

Grillad fänkål med chili & citron

Till nästa gång du tänder upp grillen kan jag varmt rekommendera att grilla lite fänkål som ett tillbehör till, ja nästan vad du än kan tänkas grilla
Ugnsbakade gravade tomater

Ugnsbakade gravade tomater

700 g tomat, gärna San Marzano ca 1,5 msk rörsocker ca 1,5 msk salt svartpeppar olivolja färsk rosmarin
Rabarberchutney med chili

Rabarberchutney med chili

Ingredienser 500 gram rabarber 2 st rödlökar 3 cm ingefära , färsk 1,5 msk ättika , 24% 0,75 dl vatten 5 dl socker 1,5 msk curry 2 tsk salt 2 st chilifrukt , finhackad 8 st aprikoser , färska, hackade Köp receptet
Ugnsrostad vitkål

Ugnsrostad vitkål

Ingredienser Ugnsrostad vitkål För 4 personer 1st medelstort vitkålshuvud Efter tycke