Vispa upp ägget och vänd fisken i det och sedan i ströbrödet. Stek fisken i margarin. Händer inte så ofta att jag fastnar för deras recept, är ju liksom därför den här bloggen har kommit till, men det här var riktigt gott
Placera de frysta räkorna över gallret och strö över med saltet. Tänd och sätt locket över. 11/2 dl bokspån . 1800 g frysta räkor . 1havssalt efter smak Täck botten på röken med aluminiumfolie, strö spånen över och lägg på enris. Provsmaka efter 10-15 min
"Krämig risotto av musselbuljong, fänkål, en gnutta saffran ochmassor av godaskaldjur. Den här mumsiga risotton åt Anette och jag förra helgen och receptet är från Allt om mat
Torskrygg800 g torskrygg med skinn matolja salt. 1Bakad jordärtkockskräm800 g jordärtskocka (ca 600 g skalad) 150 g smör olivolja salt. 1Pepparrotstomater200 g romanticatomater 1 klyfta vitlök, riven 0,5 rödlök, finhackad 1 msk rödvinsvinäger 2 msk olivolja 50 g färsk pepparrot, nyriven salt svartpeppar
600 g torskrygg salt. Räk- och dillsås400 g räkor med skal 3 dl vitt vin 3 dl vatten 4 dl vispgrädde 1 gul lök 1 morot 1 selleristjälk 1 msk tomatpuré 1 kruka dill majsstärkelse, till redning 1 msk olja, neutral 25 g smör salt vitpeppar. Till servering600 g potatis
1 kg musslor med skal 1 dl vatten 75 g smör, rumsvarmt 1 tsk sambal oelek 1 limefrukt, rivet skal av 2 msk färsk persilja, hackad 1 klyfta vitlök flingsalt, till ungformen